🚚Free Worldwide Shipping🚚

Over Backpackers Paradise

Reizen is een van de meest geweldige dingen om mee te maken. Op jezelf of met anderen, iedereen ervaart het verschillend. Ieder mens start het grote avontuur op zijn/haar eigen manier. Backpackers Paradise is opgericht door een reiziger die alleen is vertrokken en destijds het vertrekken als eng maar toch supergaaf heeft ervaren. Hij wist niet waar het schip zou gaan stranden en genoot van iedere uitdaging die op zijn pad kwam. Als avonturier is het in het begin eng om toch echt uit je comfortzone te stappen. Maar op een gegeven moment wordt het een gevoel waar je geen genoeg meer van kunt krijgen. Nieuwe dingen ontdekken en niet wetende wat er om de hoek ligt. Tijdens je reis, trip, uitwisseling, vakantie, hike, enzovoort ontwikkel je jezelf op manieren die je van tevoren niet had verwacht of ingeschat. Daarom willen we je dit meegeven voordat je verder leest of vertrekt op een reis: ga ervoor, ontdek, ervaar nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen, leer nieuwe talen en geniet van de kleine dingen!
 
Samen of alleen het maakt niet uit. Ook al werk je tijdens het reizen of reis je tijdens het werken. Een goede uitrusting is belangrijk voor je welzijn en veiligheid. Iedereen zou foto’s willen maken van de prachtige plekken en momenten op reis. En iedereen wil zorgeloos op avontuur gaan met de zekerheid dat zijn/haar spullen veilig zijn. Vanuit deze gedachte is het idee gekomen om de veiligheid en het gemak van reizen te verhogen door handige accessoires te zoeken en aan te bieden waarmee we jouw reis kunnen verbeteren. Dit helpt op lange termijn irritaties en problemen te voorkomen tijdens je reis. Probeer je eens in te beelden bij de volgende (misschien wel bekende) situaties: je komt erachter dat je je vliegtickets bent kwijt geraakt op het moment dat je je bagage in staat te checken. Of je kleren zijn doorweekt na het kanoën. Of je telefoon en portemonnee worden gestolen. Of je creditcard wordt geskimmed, je hebt geen telefoon om je vrienden/familie te bellen want je kan je telefoon niet opladen omdat je hebt de verkeerde stekker voor het land waar je je op dit moment in bevindt hebt meegenomen. Er zijn talloze kleine obstakels die je tegen kan komen tijdens het beleven van avonturen.
Als we het over foto's maken hebben... diegene die niet op 3 kan springen is een van de avonturiers van Backpackers Paradise😅
 
Met het doel om de bovengenoemde redenen plus nog vele andere obstakels onderweg te voorkomen, is Backpackers Paradise in juli 2018 opgericht. Vaak zie je mede Backpackers/avonturiers met de meest handige en vernuftige gadgets, die het dagelijks leven zoveel makkelijker maken. Die momenten van – ‘Waarom heb ik hier niet aan gedacht?’.  Daarom hebben wij de ultieme ‘packing list’ samen gesteld en willen deze producten graag aanbieden aan iedereen die op het punt staat om te vertrekken.
Onze visie is het creëren van een one-stop-shop waarna je echt klaar bent om te vertrekken op een zorgeloze reis zonder een – ‘Waarom heb ik hier niet aan gedacht?’ moment.
‘Verbeter de kwaliteit van reizen en geniet van de kleine dingen onderweg!’ 
 

We travel not to escape life, but for life not to escape us!

- Team Backpackers Paradise -